Enthousiaste klanten en bevlogen medewerkers

zijn doorslaggevend in het succes van organisaties

BEKIJK OPLOSSINGEN

Laatste Reviews

Tevreden.nl streeft naar openheid en transparantie van onderzoeksresultaten richting consumenten, stakeholders of ketenpartners. De resultaten en reviews verzameld op tevreden.tevreden.nl kunnen worden gepubliceerd op Opiness.

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.3
7

18/04/2019 13:33

Tevreden.nl

Op zich een duidelijk verhaal.

  • Je mening over het webinar
8

08/04/2019 11:03

Tevreden.nl

helder

  • Je mening over het webinar
9

04/04/2019 15:46

Tevreden.nl

Nuttig, overzichtelijk en perfect qua tijd.

  • Je mening over het webinar
8

04/04/2019 15:33

Tevreden.nl

goed

  • Je mening over het webinar
10

02/04/2019 09:12

Tevreden.nl

Goed

  • Evaluatie na afhandeling ticket
6

29/03/2019 09:08

Tevreden.nl

Ik vond het niet echt interessant en moest moeite doen om het te blijven volgen. Er zat veel informatie in, wellicht teveel. Daarnaast is het voor welzijn, waar ik van ben, de grootste vraag wat meten we om resultaten te laten zien. Het antwoord op die vraag is niet eenduidig, maar we kwamen ook niet in de richting.

  • Je mening over het webinar
7

28/03/2019 11:15

Tevreden.nl

Zinvolle (basis)informatie schema's te klein in beeld of te veel info op 1 blad Niet altijd even duidelijk qua geluid, alleen bij mevrouw

  • Je mening over het webinar
7

28/03/2019 10:30

Tevreden.nl

Veel mij al bekende informatie gehoord

  • Je mening over het webinar
3

19/03/2019 15:27

Tevreden.nl

De aankondiging beloofde veel maar in de praktijk was de uitvoering echt slecht. Totaal niet boeiend.

  • Je mening over het webinar
10

19/03/2019 09:30

Tevreden.nl

goed.

  • Evaluatie na afhandeling ticket
6

18/03/2019 12:26

Tevreden.nl

De webinar was erg basic, goed voor een kleine ondernemer die nog niet thuis is in de customer journey.

  • Je mening over het webinar
10

15/03/2019 17:37

Tevreden.nl

Het was goed uitgevoerd. Deze manier van informeren is voor mij erg prettig. De mannen waren duidelijk te verstaan en helder in hun communicatie.

  • Je mening over het webinar
6

15/03/2019 15:36

Tevreden.nl

Ik vond het vooral een reclamepraatje voor tevreden.nl. De praktische tips die genoemd werden zijn denk ik vooral van meerwaarde voor kleinere organisaties die voor marketing en communicatie niet een aparte functie/afdeling hebben.

  • Je mening over het webinar
8

19/02/2019 15:31

Tevreden.nl

Prima manier om mensen te bereiken, interessant onderwerp, enthousiast gebracht

  • Je mening over het webinar
7

19/02/2019 11:02

Tevreden.nl

Ik vond het een helder maar algemeen verhaal.

  • Je mening over het webinar
7

19/02/2019 10:49

Tevreden.nl

Prima. Ik had meer een verkooppraatje verwacht (zoals vaker gebeurd met dit soort webinars). Ondanks dat kregen we veel informatie. Helaas heb ik verder geen antwoord gekregen op mijn vragen die ik in de chat had gesteld, die iets meer de diepte in gingen.

  • Je mening over het webinar
5

19/02/2019 10:44

Tevreden.nl

Het heeft mijn aandacht niet kunnen vasthouden. Ik vond het te lang duren en vaak te langdradig.

  • Je mening over het webinar
8

18/02/2019 16:02

Tevreden.nl

Ik had hier nog geen ervaring mee

  • Je mening over het webinar
7

14/02/2019 09:02

Tevreden.nl

Positief, al had ik wel wat meer concrete handvatten verwacht

  • Je mening over het webinar
7

13/02/2019 12:53

Tevreden.nl

prima

  • Je mening over het webinar
7

13/02/2019 08:42

Tevreden.nl

De presentatie was goed. Prettige stemmen, goed tempo. Duidelijke uitleg en logische opbouw van de presentatie, die werd ondersteund met teksten. Omdat we al langer klant zijn bij jullie was veel informatie al bekend. Toch ook enkele nieuwe zaken gehoord. Fijn dat de deelnemers tijdens het webinar vragen konden stellen.

  • Je mening over het webinar
7

13/02/2019 07:56

Tevreden.nl

Het was minder inspirerend dan ik had gedacht, omdat de gedeelde kennis erg basaal was.

  • Je mening over het webinar
8

12/02/2019 16:06

Tevreden.nl

Duidelijke structuur binnen de gehele presentatie, goed dat er ruimte en mogelijkheden zijn om vragen te stellen tijdens het webinar.

  • Je mening over het webinar
10

30/01/2019 12:12

Tevreden.nl

Het versturen van de vragenlijsten naar onze klanten levert wel eens problemen op. Daar is al vaker contact over geweest met jullie.

  • Evaluatie na afhandeling ticket

Kijk voor een compleet overzicht van alle reviews op Opiness.nl